Ernæringsterapisamling i Spania

Jeg er i Spania! Og her er det fantastisk å være, rett og slett.

bilde (3)-pola

Akinon Resort er et aldri så lite magisk sted. Vi er 10 stykker fra klassen i tillegg til lærer og rektor ved skolen vår som har reist ned hit for å få en fin avslutning på et 2-årig løp som ernæringsterapistudenter. Vi starter dagen med sirkeltrening, chi-gong og svømming før frokost. Deretter leser vi og bader og soler oss mellom slagene. Kollokvie ved bassengkanten anbefales!

bilde (4)-pola

Maten her fortjener et eget avsnitt. For det første er maten vi får helt i tråd med skolens filosofi. I tillegg er de flinke til å finne alternativer til de som har egne preferanser i tillegg. Det står ikke på kreativiteten når det gjelder bruk av ulike krydder og smaker, så hver eneste rett vi får servert er en spennende smaksopplevelse. Frokostbuffeten består av mye forskjellig mat som ulike smoothier, frokostblandinger, frokostgrøt laget med fløte, kokosbrød, frøbrød, egg og bacon. Til frokostblandingen eller kaffen kan vi velge både fløte, vanlig melk, mandlmelk og kokosfløte. Det bugner  av lykkemat her med andre ord:-)

bilde(1)-pola

bilde(2)-pola

I går fikk vi en liten omvisning på hotellet. Eieren viste oss rundt på området og fortalte litt om bakgrunnen til hvordan det hele startet, og det er litt av en historie hvor tilfeldigheter og møter med de rette menneskene har gjort sitt til at drømmen om et spahotell ble en realitetet. For en som er så interessert i psykologi og helse som meg var det ekstra spennende å høre hvor mye som kan oppnåes med den rette innstillingen. Det fikk meg til å tenke på at det samme gjelder for de fleste drømmer her i livet, enten det gjelder å starte et hotell eller det er å jakte på en bedre helse. Her er noen punkter jeg synes beskriver fokuset ekteparet som har bygget Akinon har hatt under prosessen:

  • Positive tanker
  • Fokus på målet
  • Løsningsorientert
  • Ydmykhet
  • Humor og glede
  • Tålmodighet

Det var dagens lille motivasjon til deg som strever etter å oppnå en bedre helse eller har en annen drøm du gjerne vil nå. Å jobbe med det mentale og få det rette fokuset kan få utrolige ting til å skje. Hurra!

Hasta luego og smil fra Marianne

Reklamer

4 thoughts on “Ernæringsterapisamling i Spania

  1. Det ser ut som et så fantastisk sted! Gleder meg til å høre mere om dette og all den gode maten:) Gratulerer med vel gjennomført skolegang! Happy happy! Nå er det en spennende sommer i vente ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s