Herlig uperfekt påske :-)

Heisann fine folk. I dag har jeg hatt siste dag på jobb før ferie, så da ville jeg bare titte innom for å ønske dere en herlig uperfekt påske (enten du har ferie eller ei). Husker dere innlegget jeg skrev om 8o/20 regelen som het herlig uperfekt? Jeg tenkte det var lurt at jeg minnet dere på å senke skuldrene og kravene nå før påsken setter inn, jeg.

Jeg vet hvor fort gjort det er å bli opphengt i alt man skal gjøre, pynte, lage osv. Noen ganger føler jeg at grensen mellom hva som er gøy og gir energi og på den andre siden stjeler energi og føles som et ork er utrolig vanskelig å forholde seg til. Det jeg har planlagt oppe i hodet og som jeg faktisk har hatt det gøy med å forberede, kan når det kommer til stykket bli en stor plagsom energityv av en idè som ligger der oppe i lufta og svirrer og som jeg bare irriterer meg over at jeg ikke får gjort. Noen som kjenner seg igjen?

Heldigvis har jeg blitt mye flinkere til å bytte ut sånne plagsomme tanker, og heller tenke nye konstruktive tanker som jeg kan leve mye bedre med. Det har resultert i at jeg slettes ikke er noen flinkis. Jeg gjør stort sett bare ting jeg har lyst til og som gir meg energi, jippi! Og som farmoren min pleier å si: «Er det så falig da?»

Nei, det er jo sjelden noe «falig» å ikke få gjort ditt eller datt heldigvis. Så senk skuldrene heelt ned til det nivået skuldrene trives på og nyt påsken:-)

Og du….

…..tror du det er mye godis i det påskeegget på bildet, eller? Niks! Det er tomt, ha ha. Jeg har ikke rukket å lage et bitte lite slag med påskegodis engang, jeg. Mon tro om jeg rekker å lage marsipanen, det tror jeg faktisk jeg må. Hurra for at man kan jekke ned kravene til seg selv og likevel ha det som plommen i (påske)egget!

Smil fra Marianne

bilde-pola

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

2 thoughts on “Herlig uperfekt påske :-)

  1. Haha måtte smile når jeg så dette Marianne:-)
    Herlig skrevet! Helt enig.
    En kan ofte få følelsen av at «alle» er så perfekte, spiser perfekt mat, pynter, steller og lager alt så kos. Facebook ,instagram og blogger viser jo den gode siden av folks liv.. Sjeldent folk sier mye om de dårlige dagene og mange kan nok føle seg mer mislykket av å se på happy bilder når dagen ikke går som planlagt.
    «Er det så falig a?» Hehehe herlig farmor:-)
    God påske søten!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s