Tips til påskeegget

Hippetihopp! Jeg tenkte det var på sin plass med litt påskesnop-tips. Personlig kommer jeg til å putte snickerssnop, konfekt med kokoskrem og marsipan i påskeegget jeg skal ha med på hyttetur i påsken. Marsipanen laget jeg til jul og det var en stor suksess! Det eneste problemet med den var at fatet fort ble tomt… Marsipanoppskriften finner du i juleheftet til Soma. Trill marsipanen til egg, dypp i sjokolade, pynt med kokos eller revet appelsinskall og du har verdens beste påskemarsipan.

Har du lyst til å prøve deg på rå sjokolade? Det er superenkelt. Alt du trenger er kakaosmør, kakaomasse og din favorittsøtning. Sjekk ut nettsidene til Økosjokolade, der er det tips i bøtter og spann!

Et bittelite ekstratips til glede for dere som ikke er så sjokoladegale som meg: På Lilalife sin fantastiske blogg finner du oppskrift på blant annet gelèhjerter.

Håper du kan bli inspirert til å brette opp ermene, sette på kokkeleringshatten og lage godis som gir deg og dine en GLAD påske.

Smil fra Marianne

bilde (3)-pola

Reklamer

6 thoughts on “Tips til påskeegget

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s