Raw Food

Mandag kan for sånne som meg, som styrer hverdagen min selv, plutselig bli til en slags søndag. Jeg har tilbragt helgen på skolebenken og tenkte dermed at jeg skulle ta meg en aldri så liten fridag i dag. Etter å ha sett ut vinduet ble jeg enda mer overbevist om at jeg skulle gå for den planen. Vårjakke, joggesko og solbriller ble i rekordfart plukket opp fra vinterdvalen og elegant plassert på henholdsvis overkropp, føtter og nesetipp. Skjerfet jeg for sikkerhets skyld surret rundt halsen ble fort dyttet ned i veska. Lykke!

For tiden er jeg så heldig og få bo i nærheten av Norges eneste Raw Food kafé og ferden i dag gikk selvsagt dit. Kafeen ligger idyllisk til langs elven i Sandvika, i et sjarmerende gammelt hus. Dette skriver de på nettsiden sin: «Vår mat er garantert fri for melk, sukker, gjær og gluten og laget med kjærlighet. Vi serverer den mest gjennomførte Raw Food menyen i Norge der ALL maten er laget fra bunnen av med de beste ingrediensene». Les mer på nettsiden deres http://www.heltraa.no

Alt jeg har å si etter å ga gomlet i meg nydelig indisk gryte er NAM. Hyggelig lokale og god service kan du også regne med å få, skulle du ta turen innom. Jeg gleder meg til å ta fatt på sjokoladekaken jeg kjøpte med meg hjem, de hadde fått inn en ny variant og da måtte den selvsagt prøves ut. Jeg er og blir en sjokolademums!

Siden jeg vet at mange av mine lesere ikke bor i Oslo-området, er dette ment som et inspirasjonsinnlegg. Det er utrolig mange fine Raw Food kokebøker og blogger der ute. I Balansert Mat plukker vi det beste fra alle verdener, inkludert Raw Food. Jeg skal etterhvert dele noen av mine favorittoppskrifter her, blant annet en bærpai, som er en evig slager på mitt kakebord. Men er du i nærheten, er denne kafèen et must å besøke. Huset kalles Lykkehaven, så da er det veldig passende at de serverer lykkemat der syns jeg:)

Reklamer

2 thoughts on “Raw Food

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s