Inspirert!

De siste dagene har jeg vært på ulike kurs og foredrag innen ernæring og jeg er SÅ inspirert. Derfor tenkte jeg å dele noen tips & triks og ny lærdom som jeg har plukket opp i det siste. Det aller viktigste jeg har lært, og som går mer og mer opp for meg er at vi er mer forskjellig inni enn utenpå. Dermed er det umulig å si at en type kosthold passer for alle. Til syvende og sist er det bare DU som vet hvilken mat som er best for deg. Forskning og ulike tester kan gi deg indikasjoner, men husk å lytt til egne signaler. Kroppen sier fra!

Når det gjelder innkjøp av matvarer jeg ofte presenterer her på bloggen, har jeg funnet en fantastisk nettbutikk som så og si har alt av basisivarer. Sjekk ut www.sunnesaker.com. Skal du for eksempel kjøpe noen gode oljer til dressing (som kan være litt komplisert å finne ut av), kan du være trygg på at alt du finner her er av god kvalitet. Dessuten er prisene lavere enn veiledende priser fra leverandør, slik at det ikke skal bli unødvendig dyrt på grunn av porto og frakt. Hurra!

De har også noen kokebøker på lur. Denne tror jeg er perfekt for meg, og kanskje for deg?

I morgen fyrer jeg løs med kurs i Balansert mat. Jeg gleder meg helt enormt masse til å dele erfaringer og inspirere til endringer. Det er noen ledige plasser på kurset, så det er plass til deg også. Info om kurs og påmeld. finner du her.

Marianne:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s